De Tre Musketörerna

De Tre Musketörerna

På Frankrikes gator blåser en förändringens vind. Kungen och drottningen har försvunnit under tragiska omständigheter och deras unga dotter måste ta sig an rollen som statsöverhuvud. Denna svåra uppgift görs ännu svårare när Kardinalen gör allt han kan för att sätta käppar i hjulen som skulle rulla samhället framåt. Det enda som står i vägen för hans plan är tre musketörer deras nyfunna vän, D’Artagnan.

Sommarteaterns ”De tre musketörerna” är en fängslande familjemusikal med målet att utforska tankar såsom kön, förväntningar och vikten av att följa sina drömmar. Allt detta invävt i ett nät av intriger och spänning som tilltalar unga såväl som gamla.

Ombord på skeppet har vi dessutom två helt nya låtskrivare. Ystadartisterna Frida Green och Christoffer Zaar har gått från att vara beundrare till fullfjädrade sommarteatrare. Tillsammans har de skapat fler låtar än vi någonsin haft förut i en sommarföreställning förut.

Vi i sommarteatern gör allt vi kan för att representera andra människor och deras tidsåldrar i kombination med en modern och personlig twist. Vi har under årens gång skapat ett unikt koncept som är svår att uppleva på andra platser än på vår scen i Öja. Även ifall vi varje år väljer att tackla olika ämnen finns det alltid en sak gemensamt med varje projekt vi gör. Passion.

I 20 år har Sommarteatern i Ystad kämpat för att framföra högklassig underhållning med samhällsaktuella budskap för en publik i alla åldrar. Efter succéår såsom "Herkules" och "Lilla sjöjungfrun" har vi lagt in en extra växel för att säkerställa att alla förväntningar mäts, och överbevisas. Vi kämpar för att producera något som inte kan hittas på annan plats än just vår scen ute i Öja. Det är svårt att beskriva i ord. Det måste helt enkelt upplevas.

De Tre Musketörerna
  • De Tre Musketörerna

    På Frankrikes gator blåser en förändringens vind. Kungen och drottningen har försvunnit under tragiska omständigheter och deras unga dotter måste ta sig an rollen som statsöverhuvud. Denna svåra uppgift görs ännu svårare när Kardinalen gör allt han kan för att sätta käppar i hjulen som skulle rul...