Bakom Scenen På Sommarteatern

Bakom Scenen På Sommarteatern

8 Seasons

Bakom Scenen på Sommarteatern, är en spännande och underhållande YouTube-serie som ger tittarna en unik inblick i produktionen bakom kulisserna på Sommarteatern i Ystad. Varje säsong av serien är dedikerad till en specifik föreställning och visar upp hela produktionsåret.

Tittarna får möjlighet att följa med på en resa och se hur en teaterföreställning skapas från grunden. Serien ger en inblick i alla aspekter av produktionen, från manusskrivandets första ord och repetitioner till scenografi, kostymer och produktionsarbete. Tittarna får också följa skådespelarnas förberedelser inför sina roller och ta del av de utmaningar och framgångar som uppstår längs vägen. Serien är både underhållande och informativ och ger en unik inblick i den fascinerande världen av teaterproduktion.

Oavsett om du är en teaterälskare, en aspirerande skådespelare eller bara nyfiken på hur en teaterföreställning skapas, kommer "Bakom Scenen på Sommarteatern" att ge dig en oförglömlig och inspirerande upplevelse.

Share
Bakom Scenen På Sommarteatern
 • Välkommen Hans & Greta!

  Episode 1

  Avsnitt 1 av 20 – S08E01

  I säsongspremiären av Bakom scenen på Sommarteatern Säsong 8 - får vi följa Frida och William när de får veta att de ska spela huvudrollerna Hans och Greta. Denna nyhet fick de redan under förra sommarens föreställning av "Romeo & Julia".

  Vi får även se fotograferingen ...

 • Manusgruppens arbete

  Episode 1

  Avsnitt 2 av 20 – S08E02

  I det andra avsnittet av Bakom scenen på sommarteatern följer vi manusgruppen när de startar igång projektet med att skapa sitt sjunde manus från grunden. Nya karaktärer ska skapas och ges unika egenskaper som sätter deras prägel på föreställningen.

  Max har uppfunnit et...

 • Det ska grönas i kalkylarket!

  Episode 3

  Avsnitt 3 av 20 – S08E03

  I det tredje avsnittet av Bakom scenen på sommarteatern får vi möta musikproducenten Dick Örnå, personen bakom musiken till Frida och Christoffers låtar. Dick är ansvarig för att skapa musikarrangemangen samt spela in all sång och sedan mixa den med musiken för att göra ...